Műfű ár Nagyítás

Műfű ár

Árajánlatkérés

Természetes hatású műfüvek, különböző szálhosszúsággal és tömörséggel, továbbá terítéshez kiegészítőkre kialakítással történő általános ajánlatkérés

More details

 • Árajánlatkérés
 • Árajánlatkérés


  Műfű ár

  Műfű ár

  Természetes hatású műfüvek, különböző szálhosszúsággal és tömörséggel, továbbá terítéshez kiegészítőkre kialakítással történő általános ajánlatkérés

  Akár több termékre is kérhet árajánlatot.

  * A piros csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Kilépés 

  Bővebb információ

  Műfű ár

  Kérjen műfűre árajánlatot!

  Ha ön már tudja, hogy megközelítőleg milyen műfüvet és milyen árkategóriában keres, küldjön számunkra árajánlatkérést gyorsan egyszerűen!

  Műfű árajánlatkérésében adja meg:

  Hogy versenyképes műfű árat tudjunk önnek adni, kérjük adja meg:

  - a műfű típusát

  - a műfű színét

  - a műfű méretét

  - a műfű mennyiségét

  - a műfű szállítási címét

  Hogy el tudjuk önnek küldeni ajánlatunkat, kérjük adja meg:

  - Az ajánlatkérő nevét

  - Az ajánlatkérő elérhetőségét, azaz telefonszámát

  - Az árajánlatkérő e-mail címét

   

  Műfű árajánlatkéréssel kapcsolatban fontos:

  Ha csak elképzelése van , de nem  tud konkrét műfű nevet, színt  - elég ha pár szóban összefoglalja elképzelését, és mi megkeressük önnek a legmegfelelőbb és a legjobb árú műfüvet, árajánlatunk mellé fotót csatolunk, akár 2-3 típusú műfűre is küldünk árajánlatot.

    

   

  Műfű ár:

  Műfű ár esetén darabra adjuk meg a műfű árát. A műfű ár meghatározásánál figyelembe kell venni a járulékos költségeket, mint szállítási díj.

   

  Műfű árajánlat esetén 2 részből áll a teljes árajánlat:

  - műfű ára

  - szállítási díj

   

  Műfű ár szállítási díjjal:

  Létezik olyan műfű árajánlat, ahol nincs külön feltüntetve a szállítási díj, mivel a műfű ára tartalmazza a leszállítás költségét. Minden esetben érdemes figyelmesen elolvasni a műfű árajánlatot!

   

  Akciós műfű árak:

  Műfű akció esetén, mindig figyelembe kell venni a műfű akció érvényességi határidejét. Minden műfű akció egy bizonyos időtartamra szól. Pl.: tavaszi műfű akció, téli műfű akció, őszi műfű akció. Amennyiben a műfű akció után szeretne akciós műfű árat kapni, nem tudjuk biztosítani a kedvezményes műfű árakat! 

   

  Olcsó műfű árak:

  Olcsó műfű esetén, az olcsó ár nem jár együtt minőségileg gyenge termékkel! Az olcsó árak úgyszintén határidőhöz vannak kötve, mint az akciók! Az olcsó műfű ár esetén, többnyire raktárkészlet erejéig szól az olcsó ár.

   

   

  Szolgáltatási területeink:

  Budapest- pest megyei Országos műfű kiszállítást vállalunk! De bizonyos esetekben nem éri meg egy budapesti műfű rendelés. Bár lehet, hogy a műfű ára magasabb, de a fuvardíjjal a végösszeg sokkal kedvezőbb is lehet, mint egy olcsó de budapesti termék esetén!

   

   

  12 hasonló termék ugyanazon kategóriában: