Kültéri játszótér ár Nagyítás

Kültéri játszótér ár

Árajánlatkérés

Kültéri fa és műanyag, családi és köztéri kombinálható játszóterekre, mászókákra, tornyokra történő általános árajánlatkérés

More details

 • Árajánlatkérés
 • Árajánlatkérés


  Kültéri játszótér ár

  Kültéri játszótér ár

  Kültéri fa és műanyag, családi és köztéri kombinálható játszóterekre, mászókákra, tornyokra történő általános árajánlatkérés

  Akár több termékre is kérhet árajánlatot.

  * A piros csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Kilépés 

  Bővebb információ

  Kültéri játszótér ár

  Kérjen kültéri játszótérre árajánlatot!

  Ha ön már tudja, hogy megközelítőleg milyen kültéri játszóteret és milyen árkategóriában keres, küldjön számunkra árajánlatkérést gyorsan egyszerűen!

  Kültéri játszótér árajánlatkérésében adja meg:

  Hogy versenyképes kültéri játszótér árat tudjunk önnek adni, kérjük adja meg:

  - a kültéri játszótér típusát

  - a kültéri játszótér színét

  - a kültéri játszótér méretét

  - a kültéri játszótér mennyiségét

  - a kültéri játszótér szállítási címét

  Hogy el tudjuk önnek küldeni ajánlatunkat, kérjük adja meg:

  - Az ajánlatkérő nevét

  - Az ajánlatkérő elérhetőségét, azaz telefonszámát

  - Az árajánlatkérő e-mail címét

   

  Kültéri játszótér árajánlatkéréssel kapcsolatban fontos:

  Ha csak elképzelése van , de nem  tud konkrét kültéri játszótér nevet, színt  - elég ha pár szóban összefoglalja elképzelését, és mi megkeressük önnek a legmegfelelőbb és a legjobb árú kültéri játszóteret, árajánlatunk mellé fotót csatolunk, akár 2-3 típusú kültéri játszótérre is küldünk árajánlatot.

    

   

  Kültéri játszótér ár:

  Kültéri játszótér ár esetén darabra adjuk meg a kültéri játszótér árát. A kültéri játszótér ár meghatározásánál figyelembe kell venni a járulékos költségeket, mint szállítási díj.

   

  Kültéri játszótér árajánlat esetén 2 részből áll a teljes árajánlat:

  - kültéri játszótér ára

  - szállítási díj

   

  Kültéri játszótér ár szállítási díjjal:

  Létezik olyan kültéri játszótér árajánlat, ahol nincs külön feltüntetve a szállítási díj, mivel a kültéri játszótér ára tartalmazza a leszállítás költségét. Minden esetben érdemes figyelmesen elolvasni a kültéri játszótér árajánlatot!

   

  Akciós kültéri játszótér árak:

  Kültéri játszótér akció esetén, mindig figyelembe kell venni a kültéri játszótér akció érvényességi határidejét. Minden kültéri játszótér akció egy bizonyos időtartamra szól. Pl.: tavaszi kültéri játszótér akció, téli kültéri játszótér akció, őszi kültéri játszótér akció. Amennyiben a kültéri játszótér akció után szeretne akciós kültéri játszótér árat kapni, nem tudjuk biztosítani a kedvezményes kültéri játszótér árakat! 

   

  Olcsó kültéri játszótér árak:

  Olcsó kültéri játszótér esetén, az olcsó ár nem jár együtt minőségileg gyenge termékkel! Az olcsó árak úgyszintén határidőhöz vannak kötve, mint az akciók! Az olcsó kültéri játszótér ár esetén, többnyire raktárkészlet erejéig szól az olcsó ár.

   

   

  Szolgáltatási területeink:

  Budapest- pest megyei Országos kültéri játszótér kiszállítást vállalunk! De bizonyos esetekben nem éri meg egy budapesti kültéri játszótér rendelés. Bár lehet, hogy a kültéri játszótér ára magasabb, de a fuvardíjjal a végösszeg sokkal kedvezőbb is lehet, mint egy olcsó de budapesti termék esetén!

   

   

  12 hasonló termék ugyanazon kategóriában: